Ja çfarë raporte ditore publikonte Franca mbi pushtimin e Algjerisë

0

Ja çfarë raportet ditore publikonte Franca mbi pushtimin e Algjerisë.
Dëshmitë janë shokuese për pjesën e botës e cila e imagjinon se Parisi ishte gjithnjë i karakterizuar nga romantika. Dëshmitë historike mbi krimet gjatë të kaluarës janë të tmerrshme dhe ato vijnë deri në ditët e vona.
Urojmë për një ndërgjegjësim të botës dhe të shmangen të gjitha llojet e gjenocideve dhe luftërave. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com