iPhone 7 mund të vijë me tiparin më të rëndësishëm që mungon te iPhone 6

0


Një gjë që dallon iPhone-in aktual 4.7-inç dhe 5.5-inç është se modelet e mëdha vijnë me kamerë që përdor stabilizim optik të imazhit (OIS), për të mbajtur foton të freskët dhe të qartë.

Gjithsesi, kjo mund të ndryshojë në të ardhmen, të paktën sipas një shpikje të zbuluar kohët e fundit nga Apple.

Patenta 9,288,395 SHBA, e dhënë të martën dhe e parë fillimisht nga Patently Apple, përshkruan një mënyrë të re për të bërë foto panoramike e cila kërkon OIS.

Patenta titullohet Super-Resolution, bazuar në stabilizimin optik të imazhit dhe përshkruan teknologjinë që do t’ju lejojë të bëni foto panoramike pa e lëvizur iPhone-in siç bëni aktualisht.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com