Hashim Thaçi: Ne do ta fillojmë Misionin e Ri në afat kushtetues

0

Hashim Thaçi ka bërë thirrje te qytetarët dhe votuesit që të të marrin gjërat me qetësi. Ai i ka garantuar ata se koalicioni për Misionin e Ri do të filloj implementimi ne tij në afatin kushtetues.

Të dashur qytetarë,
Zgjedhjet e 8 qershorit kaluan si më të mirat e pasluftës dhe tek sa po numërohen edhe votat e fundit, është e qartë sot siç ishte e qartë edhe dje se mandatar i Qeverisë së ardhshme është partia fituese e zgjedhjeve dhe koalicioni parazgjedhor prej Partisë Demokratike të Kosovës dhe koalicionit për Mision të Ri. Siguroj qytetarët dhe votuesit se ne do të fillojmë me Misionin e Ri – të zhvillimit ekonomik të vendit tone, sipas afateve ligjore dhe kushtetuese. HTH 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com