Hakersat shqiptarë sulmojnë uebfaqe në Maqedoni

0

Pas protestës së djeshme në Shkup hakersat shqiptarë kanë sulmuar rreth 20 ueb faqe të ndryshme të institucioneve dhe zyrtarëve maqedonasë, ndër to edhe faqe të gjykatësve Maqedonas të cilët, siç shprehen ata, padrejtësisht dënuan me burg 6 shqiptarë në rastin “Monstra”.
Ata theksojnë se “Ky sulm kibernetik do të vazhdojë derisa të lirohen 6 të burgosurit, të cilët gjendet padrejtësisht aty, dhe derisa të dalin provat konkrete për këtë gjë”.

Lista e faqeve:

prodis.mk
tegaing.com.mk
sins.com.mk
qclab.com.mk
rici.mk
mkgrup.com.mk
medion.mk
makedonyadaegitim.com.mk
kota.mk
gocedelcevuniversitesi.com.mk
fortunaing.mk
fortuna.com.mk
dukoski.mk
2014diro.com.mk
bigmak.com.mk
bidividen.mk
helpdesk.sins.com.mk
loveckooko.com.mk 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com