Gabimet që bëjmë në larjen e fytyrës

0
Man washing face in the bathroom

Lajra e fytyrës është një proces që ne e realizojmë patjetër një heë në ditë por ka dhe raste kur mund ta bëjmë disa herë.

Larjen e saj ne e cilësojmë si një ndër proceset më të thjeshtë që mund të kemi gjatë ditës, por nuk mendojmë se mund të bëjmë diçka që mund të jetë e gabuar për të.

Ujë, sapun larës fytyre dhe një peshqir, si mund të shkojë keq?

Të gjithë ne kemi metodën tonë të preferuar të pastrimit të lëkurës, por ka gjasa të jeni dukegabuar e pa e kuptuar kjo shkakton acarim e tharje të lëkurës.

Nëse jeni duke bërë një nga gjërat e mëposhtme ju jeni duke e larë fytyrën tuaj gabim.

Nuk i lani duart para se të lani fytyrën

Nuk pastroni grimin përpara se ta lani fytyrën me ujë.

Jeni duke e larë fytyrën me ujë shumë të nxehtë.

Përdorni larësin e gabuar.

Para se të aplikoni diçka në lëkurë duhet të dini saktësisht nëse është i përshtatshëm për tipin e lëkurës që keni. Aplikojeni kremin hidratant kur lëkura është e njomë, pra direkt pas larjes./albeu/.kohaislame

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com