France 24: Izraelitët janë shokuar nga numri i madh i viktimave

0

Izraelitët janë shokuar nga numri i madh i viktimave në radhët e forcave të ushtrisë sioniste gjatë luftës me forcat e rezistencës islamike palestineze në rripin e Gazës.
Kështu thuhet në një njoftim të kanalit televiziv France 24 i cili në një raport të ditës së hënë nga territoret e pushtuara foli mbi numrin e ushtarëve sionistë të vrarë gjatë luftimeve me luftëtarët e rezistencën dhe thotë: Izraelitët janë shokuar nga numri i madh i viktimave në radhët e tyre. Xhejms Andru gazetar i këtij kanali thotë: Numri i ushtarëve izraelitë të vrarë është shumë i madh dhe i papërballueshëm. Që nga viti 2006 e deri tani Izraeli nuk ka përjetuar asnjëherë humbjen e kaq shumë ushtarëve.

Por nga ana e popullit palestinez janë shënuar 502 viktima, shumica prej tyre fëmijë dhe gra, 98 prej tyre vetëm të dielën.
Ky është operacioni i tretë më i madh i shtetit të vetëshpallur hebre në Rripin e Gazës, ne gjashte vitet e fundit. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com