Fëmijët në Kosovë kanë qasje në përmbajtje pornografike

0

84% e fëmijëve nga 9 deri në 16 vjeç në Kosovë kanë llogari në rrjete sociale në internet. Ndërsa, 38% e tyre kanë deklaruar se kanë parë përmbajtje pornografike në 12 muaj e fundit, prej të cilëve 20% kanë parë çdo ditë ose gati çdo ditë, transmeton RTK.
Kjo sipas të dhënave statistikore të nxjerra nga hulumtimi “Vlerësimi i përdorimit të internetit, rreziku dhe siguria në mesin e fëmijëve nga mosha 9-16 në Kosovë / promovimi i mënyrave të sigurta të hulumtimit në internet nga ana e fëmijëve”.
Ky hulumtim është bërë nga Qendra për Studime të Avancuara FIT 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com