Karakteristikat e Mesatarisë – Enes Goga

0

Karakteristikat e Mesatarisë – Enes Goga

Ligjërim i mbajtur në kuadër të seminarit: “Mesataria në Islam” – , organizuar në qytetin e Pejës nga Instituti për Kulturë dhe Studime Bashkëkohore, IKSB – Prishtinë, 2014. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com