01. Imani shtimi dhe pakësimi i tij – Muhamed Dermaku

0

01. Imani shtimi dhe pakësimi i tij – Muhamed Dermaku

Ligjërim i mbajtur në kuadër të seminarit: “Nën hijen e Imanit – Gjakovë”, organizuar nga Instituti për Kulturë dhe Studime Bashkëkohore, IKSB – Prishtinë, 2014.

Kanali zyrtar i portalit http://dijaonline.net, Medium ku shfaqet mesazhi i Institutit për Kulturë dhe Studime Bashkëkohore – IKSB, Prishtinë. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com