Twitteri fillon ndryshimet me largimin e krerëve në bord ekzekutiv

0

Një nga rrjetet sociale më të përdorura ën botë Twitter do të pësojë ndryshime të mëdha në bordin e udhëheqjes së saj.

Katër persona nga bordi ekzekutiv i Teitterit do të largohen nga kjo kompani, raporton BBC.

Kreu i produkteve, Kevin Weil, ajo e medias Katie Jacobs Stanton, ai i inxhinierisë Alex Roetter, si dhe Skip Schipper, i cili është përgjegjës për çështjet e burimeve njerëzore, do të largohen në javët e ardhshme, transmeton Koha.net.

Lajmin e ka konfirmuar shefi ekzekutiv Jack Dorsey, i cili ka thënë se kjo katërshe “do të kenë një kohë të merituar që të pushojnë”.

Dorsey, bashkëthemelues i Twitterit kishte thënë muajin e kaluar se do të bënte disa ndryshime të thella në kompani.

Ishte raportuar se do të zvogëlonte fuqinë punëtore për 8 për qind, dhe tani ndryshimet kanë filluar me largimin e udhëheqësve në bordin ekzekutiv.

Twitter ka dështuar të rris aksionet e saj në treg, ndërsa është duke pasur një konkurrencë të fortë të Instagramit dhe Snapchatit, që janë bërë platforma shumë të pëlqyera sidomos në mesin e të rinjve.

bordi ekzekutiv i Teitterit do të largohen nga kjo kompani, raporton BBC.

Kreu i produkteve, Kevin Weil, ajo e medias Katie Jacobs Stanton, ai i inxhinierisë Alex Roetter, si dhe Skip Schipper, i cili është përgjegjës për çështjet e burimeve njerëzore, do të largohen në javët e ardhshme, transmeton Koha.net.

Lajmin e ka konfirmuar shefi ekzekutiv Jack Dorsey, i cili ka thënë se kjo katërshe “do të kenë një kohë të merituar që të pushojnë”.

Dorsey, bashkëthemelues i Twitterit kishte thënë muajin e kaluar se do të bënte disa ndryshime të thella në kompani.

Ishte raportuar se do të zvogëlonte fuqinë punëtore për 8 për qind, dhe tani ndryshimet kanë filluar me largimin e udhëheqësve në bordin ekzekutiv.

Twitter ka dështuar të rris aksionet e saj në treg, ndërsa është duke pasur një konkurrencë të fortë të Instagramit dhe Snapchatit, që janë bërë platforma shumë të pëlqyera sidomos në mesin e të rinjve.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com