SubhanAllah – Fijet nervore në kokën e njeriut janë të gjata 160 mijë kilometra

0

Fijet nervore në kokën e njeriut janë të gjata 160 mijë kilometra, po t’i shtrijmë në tokë 4 herë e rrethojnë krejt tokën!!

Si nuk meditojmë mbi lartëmadhërinë e Allahut, subhanaAllah, sa krijues madheshtorë që është Ai!

Thuaj me kënaqësi e krenari dhe bindje la ilahe ilaAllah (nuk ka Zot tjetër që meriton adhurimin përveq Allahut).

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com