Studentët e Harvardit: Amerika kërcënim më i madh për botën se ISIS

0

Ata janë në mesin e të rinjve më të zgjuar të vendit…dhe mendojnë se Amerika është kërcënim më i madh për paqen në botë se sa ISIS.

Pagesa e vitit prej 60 mijë dollarësh, tregon edhe njëherë në këtë video për rëndësinë e edukimit. Këta studentë amerikan, thonë se politikat e jashtme të amerikës janë më të rrezikshme për botën se sa ISIS.

“Amerika është imperializëm dhe mbrojtja e jonë e naftës në Lindjen e Mesme është duke destabilizuar rajonin dhe me këtë ne po krijojmë grupet si ISIS.

Në një nivel ne jemi duke e shkaktuar këtë gjë. Sikur civilizim perëndimore jemi ne ata që duhet fajsuar shumë për problemet që ato vende po i ballafaqojnë. Nuk mendoj se dikush nuk do të pajtohej që ne nuk e kemi krijuar vet ISIS”, ka thënë një studente.

/Zeri/ 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com