Si t’i lexoni mesazhet në WhatsApp pa e ditur dërguesi

0

Të gjithë presin për një përgjigje në mesazhet që dërgon shoku, kolegu dhe partneri në WhatsApp, por ata nuk kthejnë asgjë.

Më e keqja nga të gjitha është kur ju e dini që të tjerët kanë lexuar mesazhin tuaj në bazë të dy “tikave” me ngjyrë të kaltër që paraqiten pasi përdoruesit të kenë lexuar mesazhin tuaj.

Së fundmi është zbuluar një metodë se si t’i lexoni mesazhet pa e ditur dërguesi, transmeton Koha.net.

Para se të hapni mesazhin ju duhet ta ktheni telefonin tuaj në “flight mode”. Derisa jeni në “Flight Mode” ju mund të hapni mesazhin në WhatsApp. Pasi të lexoni mesazhin ju mund ta ndalni “Flight Mode” që dërguesi të mos e vërejë se keni lexuar mesazhin e tij.

Kjo metodë nuk ka ndonjë efekt anësor në telefonin tuaj të mençur.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com