Shqyrtohet ligji për patentë shofer

0

Komisioni për legjislacion ka kërkuar nga Ministria e Transportit që të bëjë riformulimin e nenit 4 për të sqaruar se kush është organi kompetent për lëshimin e patentë shoferëve ndërkombëtarë.
Ndërsa tek neni 17, është kërkuar të specifikohet forma dhe mënyra e gjobës për shkelësit e rregullave në komunikacion.
Komisioni u pajtua për mbajtjen e një punëtorie për shqyrtimin e Ligjit të Kuvendit, si dhe krijimin e një grupi punues për harmonizimin e amendamenteve për projektligjin e procedurës së përgjithshme administrative.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com