SHBA, ‘ndajnë interesa të njëjta me ‘ terroristët’ e ISIS-it?

0

Qeveria e Shteteve të Bashkuara ndanë të njëjtat interesa me militantët e grupit tekfiristë, ISIS, të cilin SHBA e ndihmoi për t’u krijuar, thotë një avokat ndërkombëtar në Indonezi.

ISIS ”është vetëm një prodhim i ri, një shenjë e re, një flamur i ri, forca të njëjta, të cilat Shtetet e Bashkuara dhe aleatët e tyre të veçantë në rajon ndihmuan në krijimin, trajnimin dhe armatimin”, tha Barry Grosman.

Militantët e ISIS-it duket se ndajnë të paktën katër pika me interes të përbashkët me Shtetet e Bashkuara, tha të dielën Barry Grosman.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com