Serbia po përcakton temën ditore dhe po kontrollon hapsirën tonë publike

0

Përsëri, politikat nacionaliste serbe, përmes luftës speciale dhe agjenturave të saja, (mbeturina të UDB-së serbe,) arritën edhe njëherë që, përmes fjalës dhe mediave shqipe të përcaktoj e ta kontrolloj temën dhe agjendën ditore në hapsirën tonë publike.

Përsëri, Thaci dhe disa tjera parti politike, ranë në grackën e politikave të “Stara Srbija! Po arsyetohen!? Po sqarohen!

Siq po shifet, “Spin doctorët” e Beogradit janë, gjithmonë, disa hapa para “spin doktorëve” shqiptarë!
Shtrohet pyetja: A kanë shqiptarët “spin doctor” që mbrojnë strategjinë kombëtare, apo vetëm gazetaruc e gazeta që po mborjnë interesat partiake e intereset e Xhepit të tyre?

Gëzim Mekuli 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com