Seminari – “Nën hijen e Imanit”

0

Instituti për Kulturë dhe Studime Bashkëkohore (IKSB) organizoj seminarin e radhës, “Nën hijen e Imanit”.

Në seminarin në fjalë, panelistët: Hoxhë Muhamed Dermaku, Hoxhë Ekrem Avdiu dhe Hoxhë Enis Rama trajtuan temat:

01. Imani shtimi dhe pakësimi i tij – Muhamed Dermaku

02. Reflektimi praktik i imanit në jetën e besimtarit – Ekrem Avdiu

03. Manifestimi i dobësisë së imanit te besimtari – Enis Rama

04. Sesion i pyetjeve dhe përgjigjeve nga ligjërimet e mbajtura në kuadër të seminarit.

Në fund të seminarit debati ishte i hapur me pjesëmarrësit, të cilët kontribuuan në debat me pyetjet, komentet dhe parashtrimin e pikëpamjeve të tyre. Seminari u mbajt në ambientet e Xhamisë së Qylit (“Me dy minare”) – Gjakovë.

 

Më poshtë mund të gjeni videot e këtij seminari:

 

IMG_1591 IMG_1618 IMG_1644 IMG_1645 IMG_1664

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com