Seminari – “Besimtari dhe fitnet”

0

Instituti për Kulturë dhe Studime Bashkëkohore (IKSB) organizoj seminarin e radhës, “Besimtari dhe fitnet”.

Në seminarin në fjalë, panelistët: Hoxhë Alaudin Abazi, Hoxhë Fadil Musliu dhe Hoxhë Ekrem Avdiu trajtuan temat:

01. Si e ka trajtuar Kurani dhe Hadithi fitnen – Alaudin Abazi

02. Karakteristikat e Fitneve – Fadil Musliu

03. Pasojat e Fitneve – Ekrem Avdiu

04. Sesion i pyetjeve dhe përgjigjeve nga ligjërimet e mbajtura në kuadër të seminarit.

Në fund të seminarit debati ishte i hapur me pjesëmarrësit, të cilët kontribuuan në debat me pyetjet, komentet dhe parashtrimin e pikëpamjeve të tyre. Seminari u mbajt në qytetin e Ferizajit. Ferizaj, 2014.

 

Më poshtë mund të gjeni videot e këtij seminari:

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com