Rusia më e rrezikshme se ISIS

0

Shteti Islamik dhe grupet tjera terroriste nuk paraqesin rrezik ekzistencial për Europën më shumë se Moska.

Kështu ka thënë Ministri i Jashtëm i Polonisë Witold Waszczykowski.
“Veprimet e Rusisë paraqesin rrezik ekzistencial për shkak se ky aktivitet mund të shkatërroj vendet”, tha Waszczykowski.

Kur u pyet rreth rrezikut të ISIS kur e krahason me Rusinë, ministri tha se ‘nuk është ekzistencial për Europën’.


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com