Pronarët e iPhone 6 Plus përdorin dyfish më shumë internet në mobil! A e dini pse?

0

A e keni ditur se nga zgjedhja juaj e telefonit ju mund të ndikoni drejtpërdrejt sasinë e përdorimit të internetit në mobil?

Një raport i fundit i publikuar nga kompania amerikane Citrix thuhet se përdoruesit e iPhone 6 Plus me ekranin prej 5.5” konsumojnë dy herë më shumë të dhëna sesa ata me modelin më të vogël të iPhone 6 me 4.7”.

Edhe më interesant është fakti se përdorimi i të dhënave në iPhone 6 Plus është 10 herë më i lartë sesa përdorimi i internetit në mobil në iPhone 3GS që ka ekranin me 3.5”.

Ky dallim theksohet kaq shumë pikërisht për shkak të faktit se në telefonat me ekran më të madh, përdoruesit kanë përvojë më të mirë gjatë shikimit të videove dhe përmbajtjes tjetër multimediale.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com