Për ata që pyesin pse e respektojmë Erdoganin!

0

Për ata që pyesin pse e respektojmë Erdoganin!

Një fëmijë i kërkoi mësuesit të tij t’i dërgojë një kërkesë presidentit Erdogan që të prezentonte në gostinë e prindërve që e bënte shkolla dhe pasi fëmiu ishte jetim kishte dëshirë qe presidenti të ishte ne vend të babait të tij, mësuesi i tij i dërgoi letrën dhe i tha fëmiut që edhe nëse nuk vjen presidenti të mos mërzitej sepse ka obligime të shumta!
Ditën e gostisë të gjithë mbetën të shtangur kur panë presidentin të hynte në sallë dhe tha: Unë jam përgjegjësi i fëmiut M.K. dhe erdha këtu pasi shkolla juaj m’a kërkoi!

Përktheu: Ridvan Vatovci

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com