Nuk dëgjon dhe nuk flet dot, por kjo nuk e ndal punën e tij si këpuctar

0

Aftësia e kufizuar me të cilin ka lindur nuk e ndalon, Feim Shatrin nga fshati Tomoc të jetë një zejtar i zellshëm dhe shumë punëtor. Ai gjithmonë ka kuptuar kërkesat e konsumatorëve ndonëse nuk i ka dëgjuar.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com