Nëse fjalëkalimi i Facebook-ut tuaj është në këtë listë, ndërrojeni menjëherë (FOTO)

0

Kompania për menaxhimin e fjalëkalimeve SplashData e ka publikuar listën e saj vjetore me fjalëkalimet më të zakonshme të vitit 2015.

Lajmi.net e sjellë për ju këtë listë, dhe nëse e keni një nga këta fjalëkalime atëherë është koha ta ndërroni atë menjëherë!

1) 123456

2) password

3) 12345678

4) qwerty

5) 12345

6) 123456789

7) football

8) 1234

9) 1234567

10) baseball

11) welcome

12) 1234567890

13) abc123

14) 111111

15) 1qaz2wsx

16) dragon

17) master

18) monkey

19) letmein

20) login

21) princess

22) qwertyuiop

23) solo

24) passw0rd

25) starwars

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com