Lista e 13.517 shqiptarëve të Kosovës të vrarë gjatë viteve1998-2000

0

Në faqen e Internetit të Librit të Kujtimit të Kosovës (LKK) (http://www.liberkujtimiikosoves.org) është postuar regjistri i të vrarëve dhe i personave të zhdukur në lidhje me luftën në Kosovë në periudhën prej datës 01.01.1998 deri 31.12.2000.
Regjistri përmban të dhënat personale mbi 13.517 viktima, datën, vendin e lindjes dhe vendbanimin deri në vdekje përkatësisht zhdukje, datën dhe vendin e vrasjes si dhe të dhënën mbi atë nëse viktima ka qenë civil ose pjesëtar i formacioneve të armatosura.

Kjo është bërë në ditën ndërkombëtare të të drejtave të njeriut.

KLIKO KETU PER LISTEN E PLOTE. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com