LG shet 16.8 milionë telefona për tre muaj

0

Samsung është nën presion për shitjet e saj dhe trendin rënës të tyre për një periudhë të gjatë, por gjërat me sa duket nuk janë të njëjta për kompaninë tjetër nga Korea e Jugut, rivalin e Samsung, prodhuesin e famshëm të telefonave të mençur mobil LG, i cili njoftoi se në tre muajt e fundit ka arritur të shesë më shumë se 16.8 milionë njësi të telefonave të saj, në tregun global.
LG Mobile, që është vetëm një njësi e biznesit të LG Electronics i ka rritur shitjet e telefonave të saj për 39 për qind për tre muajt e fundit të këtij viti, apo 16 për qind në krahasim me tremujorin paraprak.

Kompania koreane ka gjeneruar 4.14 miliardë dollarë në të hyra, ndërsa profiti i saj është 163.16 milionë dollarë. LG Mobile ka thënë se ky ka qenë tremujori më i mirë i kompanisë për 5 vitet e fundit.

LG G3 është modeli i fundit i telefonit të kompanisëLG Mobile, edhe pse sipas raportit, suksesi kryesor i kompanisë ka ardhur nga modelet tjera mesatare dhe më të lira.

LG Mobile thotë se pret që ta “forcojë pozicionin e saj në tregun e telefonave të mençur mobil me modelet e reja të G Series dhe L Series III, pavarësisht se tregu mobil po bëhet gjithnjë e më konkurrues. (Telegrafi) 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com