Kujdes, këto lloje USB-së ju shkatërrojnë kompjuterin

0

Mund të duket si një USB e thjeshtë, që e mbajmë në xhepat tanë, ose në mbajtësen e çelësave.
Megjithatë, në vend të ruajë informacion dhe dokumente brenda ajo ka të fshehur diçka shumë më fatale: një mekanizëm që garanton shkatërrimin e kompjuterit të pothuajse të gjithëve atyre që do e përdorin.
Kjo lloj USB-je djeg të gjithë komponentët e një kompjuteri.
Kompania që e ka prodhuar atë shpjegoi se kishte për qëllim të siguronte një mënyrë për të shkatërruar kompjuterat që mund të ketë rënë viktimë e sulmeve dashakeqe.
Megjithatë, sipas disa informatave USB ka qenë përdorur për të sulmuar kompjuterët personalë dhe të dhënat e pakthyeshme.
Më e keqja është se kompania që krijoi “USB Kill” ka njoftuar se tani ka një version të ri më të fuqishëm, i cili mund të djegë dhe kompjuterët e Apple.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com