Krimi i SHBA-ve ende vazhdon

0

Në gusht të vitit 1945, gjatë fazës përfundimtare të Luftës së Dytë Botërore, Shtetet e Bashkuara hodhën bombën atomike në qytetet Japoneze të Hiroshimas dhe Nagasakit.

Dy shpërthimet, të cilat vranë të paktën 129,000 persona, mbeten i vetmi përdorim i armëve nukleare në historinë e luftërave të njerëzimit, aq sa ne dimë.
Pavarësisht nga shkatërrimi i plotë i këtyre akteve barbare, përfshirja afatgjate në krime dhe krime lufte kundër njerëzimit nga ana e ShBA-ve ende vazhdon. SHBA, sot e asaj dite vazhdon të bombardoj Kombe dhe vrasin njerëzit pa dallim, në emër të drejtësisë, lirisë dhe demokracisë.

Është kryekomanda presidenciale ajo që solli SHBA-të në një nivel të tillë që edhe qytetarët e saj janë subjekt i kryerjes sistematike dhe represionit nga milicitë shtetërore, si dhe duke shpikur dhe mirëmbajtur organizatat terroriste në atdhe dhe jashtë saj, duke shkaktuar përhapjen e dhunës nëpër tokë, kudo që ata mund të jenë në gjendje për ta shtrirë dorën e dhunës.

Vedat Xhymshiti


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com