Komuna e Hanit të Elezit “digjitalizon” arsimtarët

0

Komuna e Hanit të Elezit, për secilën klasë në shkollat e kësaj komune, ka siguruar nga një projektor dhe nga një ditar elektronik. Gjithashtu, tashmë e dy vite, punëtorëve të cilët paguhen nga buxheti shtetëror, iu ka siguruar nga një telefon falas, sim kartelë dhe mbushje prej tri eurosh, për çdo muaj.
I pari i Hanit të Elezit, Rufki Suma, ka thënë për Telegrafin se komuna i ka kushtuar rëndësi të madhe arsimit.

“Secila klasë ka projektor, secili arsimtarë ka në shfrytëzim një laptop. Madje, në shkollat tona kemi ditarë elektronik. Prindërit tash nga shtëpitë e tyre mund t’i shohin rezultatet e fëmijëve të tyre”, ka thënë Suma për Telegrafin.

Ndryshe, Komuna e Hanit të Elezit, para disa muajve, ka vendosur që familjes së çdo të sapolinduri t’ia ndajë nga 100 euro. /Telegra 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com