Kapiteni i KFOR-it polak pranon Islamin në Kaçanik

0

Sot në Kaçanik në xhamin e qytetit të Kaçanikut,  “Hoxhë Sinan Pasha”, në prani të kryetarit të Këshillit të Bashkësisë Islame atje, Florim Neziraj dhe imamëve Llokman Hoxha e Bujar Dervishi dhe para xhematit të kësaj xhamie, pranoi islamin kapiteni i KFOR-it, Bartolomiej Urban.

I lindur me 04.02.1979 nga qyteti Goldap në shtetin polak. Para xhematit, kapiteni Urban shqiptoi shahedtin me lotë në sy dhe pranoi islamin zyrtarisht.

largea_uuu1403362302 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com