Hoxhë Shefqet Krasniqi, lirohet edhe nga arresti shtëpiak

0

I është ndërprerë arresti shtëpiak imamit të xhamisë së madhe në Prishtinë, dr. Shefqet Krasniqit. Siç njofton Radio Pendimi, ndërprerja e arrestit është bërë me disa kushte:

1.Nuk ka të drejtë prezantimi në media, qoftë në emisione apo intervista
2.Nuk ka të drejtë të mbajë ligjërata në asnjë xhami,
3.Ka të drejt të dalë jashtë shtëpisë dhe të shkoj në xhami por jo të dalë si imam.
4.Kush donë mund ta vizitojnë hoxhën pa ndonjë problem .
5.Hoxha duhet të paraqitet në polici njëherë në javë.
6.Vizituesit nuk kanë të drejtë gjatë vizitës të bëjnë foto me hoxhën.

Këto kushte, sipas Radio Pendimit, vlejnë deri më 12 dhjetor 2014. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com