Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi u prit nga xhematlinjtë e tij gjatë Xhumasë (Foto)

0

Imami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Dr. Shefqet Krasniqi, në paraqitjen e parë publike gjatë xhumasë u prit me një pritje madhështore, nga xhemati dhe komuniteti i besimtarëve musliman. Dr. Shefqet Krasniqi këtë paraqitje e bëri pasi u lirua nga arresti shtëpiak, në të cilin ka qëndruar një muaj.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com