Gjakova, komuna me performancën më të mirë për shfrytëzimin e granteve

0

Komuna e Gjakovës është zgjedhur komuna me performancën më të mirë për shfrytëzimin e granteve.

Përveç Gjakovës, shpërblime kanë marrë edhe Komuna e Lipjanit, Novobërdës dhe e Pejës, raporton kp.

Në këtë ceremoni, të organizuar nga Ministria e Administrimit të Pushteti Lokal në partneritet me projektin DEMOS që financohet nga Qeveria e Zvicrës, i pranishëm ishte edhe kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, i cili deklaroi se Qeveria e Kosovës gjatë mandatit të saj ka në fokus investimet kapitale nëpër komuna, duke investuar ne rrugë e objekte të ndryshme.


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com