Familjet e dëshmorëve të kombit bëhen me shoqatë

0

Komisioni i Familjeve të Heronjve dhe Dëshmorëve të Kombit ka themeluar Shoqatën e Familjeve të Heronjve dhe Dëshmorëve të Kombit, ku kryetar i saj është zgjedhur Naim Zhitia.
Me këtë rast, u tha se nga sot e tutje ne e kemi adresën e duhur në Kosovë dhe në gjithë shqiptari.
Anëtari i Komisionit të Shoqatës së Familjeve, të Heronjve dhe Dëshmorëve të Kombit, Idriz Ejupi ka thënë se për të themeluar këtë shoqatë janë shtyrë nga anashkalimi i institucioneve të vendit dhe nga mosnjohja e statusit të të gjithë dëshmorëve.
Kryetari i sapo zgjedhur i kësaj shoqate, Naim Zhitia tha se tani të gjithë familjet e dëshmorëve kanë një adres për të kërkuar të drejtën e saj e cila i takon. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com