Facebook me internet falas për tri shtete afrikane

0

Pak më shumë se një vit pas lansimit Internet.org, një iniciative të projektuar për të sjellë qasje në internet për të gjithë planetin, Facebook ka njoftuar se aplikacioni i Internet.org do të mbërrijë me shërbimet e saj në Kenia këtë javë.
Aplikacioni që fillimisht është vetëm në Android jep qasje falas ndaj shërbimeve “bazë” në internet, që mbulojnë arsimin, punësimin, financat, shëndetin dhe më shumë se kaq.

Ndër shërbimet në dispozicion janë të BBC News, BBC Swahili, Facts for Life, Wikipedia dhe, natyrisht, Facebook dhe Facebook Messenger.

Përdoruesit nuk do të ngarkohen me pagesë të internetit mobil nga operatori i tyre, kur të shfletojnë përmes aplikacionit, i cili për fillim është i kufizuar për abonentët e Airtel.

Dhe lajmi i sotëm do të thotë që aplikacioni tani është shtetin e tretë të Afrikës, pas Zambisë dhe Tanzanisë. (Telegrafi) 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com