Emiratet e Bashkuara Arabe shpallin lëvizjen Husi “organizatë terroriste”

0

Sipas agjencisë zyrtare të lajmeve në Emiratet e Bashkuara Arabe, në listën e organizatave terroriste të përgatitur nga Këshilli i Ministrave është përfshirë lëvizja Husi dhe organizata Ensaru Sheria.

SANA (AA) – Emiratet e Bashkuara Arabe kanë vendosur në listën e organizatave terroriste lëvizjen e armatosur Husi, e cila operon në Jemen dhe organizatën Ensaru Sheria, e cila është e lidhur me El-Kaiden, raporton Anadolu Agency (AA).

Sipas agjencisë zyrtare të lajmeve në Emiratet e Bashkuara Arabe, në listën e organizatave terroriste të përgatitur nga Këshilli i Ministrave është përfshirë lëvizja Husi dhe organizata Ensaru Sheria.

Në njoftim theksohet se në listën e organizatave terroriste janë përfshirë 83 organizata dhe këto janë bërë publike nga zyra e shtypit e Këshillit të Ministrave. Në listën e organizatave përfshihen edhe organizata e Mëllazërisë Muslimane (Ihvan), Beyt el-Makdis, Mağrib El Kaide etj./aa 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com