Ekspozitë Islame në Universitetin e Kembrixhit

0

Ekspozita ”Mesazhi Islam”, e cila është duke u shfaqur për të 49-tën herë, u hap në Universitetin e Kembrixhit, në Mbretërinë e Bashkuar.

Fillimi i ekspozitës përkon me Programin Vjetor Ndërfetar të Kembrixhit.

Programi shtatë-ditor është organizuar në bashkëpunim me Ministrinë për Çështjet Fetare të Omanit.

Një numër i profesorëve të Kembrixhit, zyrtarëve dhe pjesëmarrësve të ndryshëm morën pjesë në ceremonin e hapje së Programit Ndërfetar. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com