Edhe Ujësjellësi kërkon shtrenjtimin e ujit

0

Mund të ndodh që qytetarët shumë shpejtë të fillojnë të paguajnë më shtrenjtë për ujin. Kjo ngase Ujësjellësi Rajonal Prishtina ka kërkuar rritje të tarifave. Këtë kërkesë e kanë bërë tek Zyra e Rregullatorit për Ujësjellës dhe Kanalizim.

Arsyetim për këtë, Ujësjellësi ka kreditë që ka marrë si dhe të implementohen projektet që ka ujësjellësi, në mënyrë që qytetarëve t’iu sigurohet 24 orë ujë.

Një ndër projektet e ujësjellësit Prishtina është edhe ndërtimi i fabrikës në Shkabaj që pritet të filloj edhe dy muaj.

Megjithatë Ujësjellësi Rajonal Prishtina përveç kërkesës nuk mund të vendos për këtë. Vendimin përfundimtarë e merr Zyra e Rregullatorit për Ujësjellës dhe Kanalizim. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com