DIVAN

0

DIVAN : është një institucion që është themeluar nga Omeri r.a. 10 vite pas vdekjes së Pejgamberit Alejhi Selam dhe ka shërbyer si një qendër regjistrimi të popullsisë, kategorive dhe nevojave të tyre në bazë të së cilit janë shpërndarë të ardhurat mujore në formë pensioni për të gjithë të nevojshmit. Edhe ky institucion ka pasur një funksion financiar.


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com