“Bota e ëndrrave!” – dr. Velid Fetihi

0

Autori i këtij projekti është vetë dr. Velid Fetihi. Shtetas i parë Arabisë Saudite / Xhidde, që përfundoi fakultetin inxhinierik dhe atë të mjekësisë në Universitetin George Washington në Amerikë, e që poashtu në të njëjtin vend dhe Universitet, arriti deri në diplomën e Medical Doctorate.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com