Biden në Turqi: Kemi bashkëpunuar për çështjet e Bosnjës dhe Kosovës, miqtë nuk e lënë njëri-tjetrin

0

Zëvendëspresidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Joe Biden gjatë vizitës së tij në Turqi, para takimit me kryeministrin e vendit Ahmet Davutoglu tha se SHBA dhe Turqia kanë bashkëpunuar në lidhje me çështjet e Bosnjës dhe Kosovës, dhe së miqtë nuk e lënë njëri-tjetrin kur janë në vështirësi, raporton Anadolu Agjency (AA).

Ai u shpreh se ka kënaqësinë që ndodhet në një vend mik dhe aleat si Turqia.

“Miqtë nuk e lënë njëri-tjetrin në vështirësi. Më kujtohet se kemi bashkëpunuar për çështjet e Bosnjës dhe Kosovës”, porositi Biden.

Ai tha se dy vendet kanë bashkëpunuar gjithmonë për të zgjidhur çështje serioze rajonale.

“Ne kemi punuar gjithmonë së bashku për çështje të rënda rajonale dhe kombëtare. Aleanca jonë ushtarake është shumë e fortë dhe reciprokisht mbështetemi në njëri-tjetrin”, shpjegoi Biden. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com