Aviacioni turk shkatërron 23 objektiva të PKK-së në veri të Irakut

0

Në një operacion ajror turk janë shkatërruar strehimore dhe pikat e furnizimit të përcaktuara se përdoreshin nga anëtarët e organizatës terroriste seperatiste të PKK-së.

Në faqen e internetit të Shtabit të Përgjithshëm të Turqisë lidhur me ngjarjet brenda vendit, thuhet se në një operacion ajror të ndërmarrë në rajonet Zap, Avaşin-Basyan, Hakurk dhe Kandil në veri të Irakut janë shënjestruar dhe shkatërruar ambientet strehimore dhe pikat e furnizimit të përcaktuara se përdoreshin nga anëtarët e organizatës terroriste seperatiste PKK.

Në operacionin e ndërmarrë gjatë orës 23:00 dhe 02:00 natën e kaluar morën pjesë 12 avionë luftarakë F-16 dhe dhjetë avionë lufatarkë F-4 2020 ku dhe janë goditur plotësisht 23 objektive.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com