Arabi Saudite: Dyfishimi i çmimit të benzinës në 25 cent shkakton pritje të gjata në pompat e benzinës

0

Lajmi që dha mbretëria e Arabisë Saudite për dyfshimin e çmimit të benzinës nga nata e sotme, bëri që kolona të mëdha të automjeteve të krijohen para pompave të benzinës nëpër Saudi. Saudianët po shfrytëzojnë rastin që të krijojnë rezerva të benzinës para mes natës, kur çmimi i benzinës do të dyfishohet dhe do të arrij në nivel të 24 cent (dollar) për litër.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com