Aplikacioni i parë mobil për testin e maturës

0

Të gjithë njerëzit së paku një herë në jetë kanë qenë nën presionin e çfarëdo testi. Jo të paktë janë ata që janë djersitur dhe ndjerë palakmueshëm për shkak se nuk ishin të përgaditur paraprakakisht. Për shumë kënd një ndër testet më të rëndësishme është ai i maturës.
Në këte vitë të gjithë maturantëve do tu ofrohet një mënyre e re dhe praktike për tu përgaditur për test të maturës përmes webaplikacionit“Mautameba”. Aplikacioni “Maturameba” do të ju mundësoi të gjithë konkurentëveqë të përgaditen për testin e matures në cilendo paisje elektronike që ka shfletues të internetit.Pra, kudo që ka qasje në internet ata që dëshirojn do të ken mundësin të përgaditen për test.

Maturameba do të përkujdeset që ju të dini përgjigjen në një pyetje, duke e sjellë atë kohë pas kohe dhe duke mbajtur mend nëse keni ditur përgjigjen e saktë apo jo! Kështu për fare pak kohë ju do të keni në memorien tuaj përgjigjen e të gjitha pyetjeve që deri tani ishin parashtruar në testet e kaluara të maturës.

Aplikacioni përcjell progresin e maturantit dhe ja tërheq vërejtjen për lëndët në të cilat ka më shum ngecje. Sidoqoftë, “ditari” i maturantit është në dispozicion vetëm për përdoruesit me pages.

Pagesa është simbolike prej 5€.

Faqja ne FB: https://www.facebook.com/pages/Maturameba/510168872422561
Webi percjelles i aplikacionit: www.studemic.com
Aplikacioni: http://www.maturameba.studemic.com
Video prezantuese e aplikacionit: https://www.youtube.com/watch?v=PD6BKDk3pjM 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com