A i lejohet masturbimi vajzës së pamartuar dhe gruas së ve?

0

A i lejohet masturbimi vajzës së pamartuar dhe gruas së ve?

Përgjigje:

Për dispozitën e masturbimit kemi folur në një përgjigje të përparshme, mund të kthehesh atje:

A është i lejuar masturbimi?

Gjithashtu edhe për dëmet e tij kemi folur më heret në:

Si të largohem nga masturbimi ?

Dispozita në këtë është e njejtë sikur për meshkuj ashtu edhe për femra, pastaj e njejta dispozitë vlen edhe për gruan që i vdes burri (gruan e ve). Allahu e di më së miri.

Alaudin Abazi 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com