40 mijë euro për dushtualetet e FSK-së

0

Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës do të harxhojë 39 mijë e 990 euro për “Furnizim me kontejner dushtualet” për nevojat e FSK-së, transmeton Gazeta Fjala.

Kjo ministri në tenderin e bërë publik gjatë muajit të kaluar, ka autorizuar operatorin ekonomik “BE NEË” L.L.C & NP.”KO.MED”, për furnizim me konenjer dhe dushtualete.

Kontrata me të njëjtin, pritet të nënshkruhet me datën 10 të këtij muaji.


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com