Browsing: Fetva

Allahu i Madhëruar, dërgon në dynja lloj-lloj sprovash, telashesh, problemesh, tërmetesh shkatërruese, vërshime trishtuese, dhimbje…

Hoxha i njohur nga Shqipëria, Justinian Topulli ka reaguar në rrjetin social Facebook, për organizimet…

Njerëzit në këtë jetë do të sprovohen me njëri-tjetrin, besimtarët me jobesimtarët, e madje edhe…

Toleranca ndaj jomuslimanëve dhe marrëdhëniet e mira njerëzore me ta në këtë botë, mbi bazën…