Wall Street, forcimi i dollarit shkakton uljen e çmimit të naftës

0

Wall Street u mbyll me ulje të mërkurën, pasi forcimi i dollarit amerikan shkaktoi uljen e çmimit të naftës.

Wall Street u mbyll me ulje të mërkurën, pasi forcimi i dollarit amerikan shkaktoi uljen e çmimit të naftës, raporton Anadolu Agency (AA).

Dow Jones shënoi rënie për 140 pikë, duke përmbyllur ditën me 17.751 pikë. S&P 500 ishte më poshtë për 18 pikë duke mbyllur ditë me 2.063 pikë, ndërsa Nasdaq ishte më poshtë për 54 pikë duke përmbyllur ditën me 4.763 pikë.

Dow dhe S&P 500 mbyllën ditët e tyre me nivelet më të ulta në tre javët e fundit, ndërsa Nasdaq shënoi rënien e saj të tetë në nëntë seancat e kaluara.

Pavarësisht këtyre rënieve, Apple shënoi rritje të aksioneve për 1.6 përqind, duke i dhënë fund rënies tetë-ditore.

Ndërkohë, vlera e dollarit amerikan ka shënuar rritje kundrejt valutave kryesore, paundit britanik, euros, juanit kinez dhe jenit japonez.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com