Seminari – “Mesataria në Islam”

0

Instituti për Kulturë dhe Studime Bashkëkohore (IKSB) organizoj seminarin e radhës, “Mesataria në Islam”.

Në seminarin në fjalë, panelistët: Hoxhë Llokman Hoxha, Hoxhë Enes Goga dhe Hoxhë Enis Rama trajtuan temat:

01. Kuptimi i Mesatarisë – Llokman Hoxha

02. Karakteristikat e Mesatarisë – Enes Goga

03. Pengesat dhe sfidat e mesatarisë – Enis Rama

Në fund të seminarit në emër të organizatorit, të pranishmëve ju drejtua Hoxhë Ekrem Avdiu, më pas debati ishte i hapur me pjesëmarrësit, të cilët kontribuuan në debat me pyetjet, komentet dhe parashtrimin e pikëpamjeve të tyre. Seminari u mbajt në qytetin e Pejës . Pejë, 2014.

 

Më poshtë mund të gjeni videot e këtij seminari:

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com