Aplikacioni “Ndaje ushqimin me të tjerët”

0

Tashmë me anë të një aplikacioni të ri në smatphonët tuaj, mund të bëni të mundur ushqimin e fëmijëve refugjatë sirianë. Kombet e Bashkuara nëpërmjet një aplikacioni të zhvilluar në çdo vend të botës, ka bërë të mundur që vetëm me anë të një prekje në telefonin tuaj të ndihmoni fëmijët në nevojë. I cilësuar si një program pilot, në muajin qershor nisi të praktikohet në Gjermani, Austri dhe Zvicër dhe tashmë përfshin gjithë botën.

Linku i aplikacionit është këtu: https://sharethemeal.org/en/

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com